De KCA in tijden van Corona.

Beste cursisten en belangstellenden,

Nadat we het vorige cursusjaar in maart helaas abrupt hebben moeten beëindigen, zijn we bezig om ons voor te bereiden op het nieuwe cursusjaar. Hierbij werken wij eraan om de regels van het RIVM op te volgen. Zo hebben we posters met de noodzakelijke aanwijzingen opgehangen en de lokalen ingericht volgens de protocollen.

Nadat de cursussen ineens moesten stoppen, hebben gelukkig de docenten bloemsierkunst en beeldhouwen in juni en juli workshops kunnen geven voor cursisten, om zo het jaar toch goed af te sluiten.   Deze workshops hadden zij goed voorbereid volgens de huidige regels en waren een succes, veel cursisten hebben daar enthousiast aan mee gedaan.

Op vrijdagavond 11 september houden wij Open Avond.

Deze avond kunt u kennis maken met ons aanbod van cursussen en workshops en zijn de docenten aanwezig. Wij hopen u daar te ontmoeten, zowel belangstellenden als cursisten.
De week erop starten de cursussen van het seizoen 2020 – 2021.
De docenten hebben  weer heel veel zin in een fijn nieuw cursusjaar!
Door  de onverwachte stop en het feit dat de “Salon der cursisten” niet door is gegaan, hebben veel mensen zich nog niet voor het komende seizoen ingeschreven. Doe dit s.v.p. alsnog, schrijf u in.
I.v.m. de 1,5 m regel, kan het zijn dat we minder cursisten kunnen plaatsen dan voorheen.

De docenten en het bestuur verheugen zich op uw aanwezigheid en enthousiasme.