3460 Tekenen en schilderen voor de jeugd vanaf 15 jaar

Je bent 15 jaar en ouder  en op zoek naar een manier om jouw creatieve talent te ontdekken en uit te drukken? Dan is de wekelijkse cursus Klei & Kleur misschien wel iets voor jou! Tijdens deze cursus ga je op een avontuurlijke en onderzoekende manier experimenteren met verschillende kunstvormen, zoals schilderen, tekenen en werken met klei. Op deze manier ontdek je welk medium het beste bij jou past en welke technieken en materialen jouw creativiteit het meest prikkelen.

Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt met kunst, deze cursus is geschikt voor iedereen. Onze ervaren en bevlogen kunstdocent zal je stap voor stap begeleiden bij het ontdekken van jouw artistieke talenten. Hij zal je inspireren met voorbeelden van verschillende kunstenaars en hun manieren van werken en je helpen om jouw eigen stijl te ontwikkelen en te verfijnen.

In de cursus ligt de nadruk niet alleen op het eindresultaat, maar vooral ook op het proces van creëren en ontdekken. Door te experimenteren met verschillende technieken en materialen ontwikkel je jouw creatieve vaardigheden en krijg je meer inzicht in de kunstwereld. Of je nu een abstract schilderij, een realistische tekening of een klei sculptuur maakt, jouw creativiteit zal worden aangewakkerd en aangemoedigd.

Schrijf je dus snel in voor deze uitdagende en inspirerende cursus en ontdek de kunstenaar in jezelf!

Details
Cursus:
3460 Tekenen en schilderen voor de jeugd vanaf 15 jaar
Docent:
Hans Maat en gastdocenten
Tijd:
Donderdag 16:30 - 18:00 uur
Startdatum:
21 september 2023
Kosten:
€ 90 voor 12 lessen, Excl. materiaal
€ 180 voor 24 lessen, Excl. materiaal