Digitale fotografie voor gevorderden

Heb je de Basiscursus Digitale Fotografie gevolgd of heb je al ervaring met fotograferen en ken je begrippen als ISO-waarde, diafragma, sluitertijd enz.? Dan is deze cursus wellicht een welkome aanvulling!
In deze cursus ga je ontdekkenwat de creatieve mogelijkheden zijn van je camera en wat jouw manier van fotograferen is. De basiskennis heb je weer nodig en er zal een verdieping plaatsvinden van de al opgedane kennis en begrippen. De cursus is de mix tussen techniek en creativiteit die je helptje om echt stappen te maken in de fotografie!In plaats van foto’s ga je beelden maken. Door middel van diverse leuke fotografische opdrachten ontdek je waar jouw interesses en passie liggen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld aan de slag met: een fotoreportage, verschillende soorten licht op locatie, in een studio, het gebruik van een flitser, avond-/nachtfotografie, kleuren of juist zwart-witfotografie. Maar ook fotobewerking of onderwerpen die je zelf inbrengt kunnen we behandelen.In plaats van foto’s ga je beelden maken. Door middel van diverse leuke fotografische opdrachten ontdek je waar jouw interesses en passie liggen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld aan de slag met: een fotoreportage, verschillende soorten licht op locatie, in een studio, het gebruik van een flitser, avond-/nachtfotografie, kleuren of juist zwart-witfotografie. Maar ook fotobewerking of onderwerpen die je zelf inbrengt kunnen we behandelen.

Je hebt de beginnerscursus gevolgd of je kunt aantonen dat je begrippen zoals ISO-waarden, diafragma, sluitertijd, brandpuntsafstand en witbalans beheerst. Je beschikt over een spiegelreflexcamera of een compact camera waarbij je de functies ISO-waarden, diafragma, sluitertijd handmatig kunt instellen. Eventueel een statief en/of flitser.

Details
Cursus:
Digitale fotografie voor gevorderden
Docent:
Kees Dijkman
Tijd:
Woensdag 19:30 - 21:30 uur
Startdatum:
26/09/2018, 1x per 14 dagen
Kosten:
€160 voor 12 lessen